Jste zde

Domů » Zima

Zimní městečko Reith bei Kitzbühel

Kitzbühel, Rakousko

Malý soused známého lyžařského střediska Kitzbühel, městečko Reith, je skutečným klenotem. Jak v zimě, tak i v létě nabízí spoustu nejrůznějších aktivit. Je to místo s nádhernou krajinou zasypanou sněhem, s lyžařskou školou a lyžařským vlekem přímo v městečku a samozřejmě také s nejrůznějšími sportovními a kulturními akcemi.

Místní cvičný lyžařský vlek je k dispozici zdarma a pro všechny ostatní je tu připraven skibus zdarma do lyžařské oblasti Kitzbühel.
Lyžařská škola v obci Reith bei Kitzbühel je jednou z 16 lyžařských škol v Tyrolsku, které byly oceněny známkou Quality Award.

Vyzkoušejte si také noční lyžování, které se koná každý pátek. Na ostatní dny máte možnost zarezervovat si trať pro noční lyžování soukromě.
Různé běžkařské tratě pro začátečníky i pokročilé a zimní turistické stezky vás přímo vyzývají, abyste si tu doslova užili přírodu.

Vyplatí se určitě také na chvíli zavítat do restaurace Zur Andrea. Tato útulná chata se nachází přímo u sjezdovky a nabízí skvělé tyrolské speciality.