Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Brixen, Brixen Im Thale

Komfortní hotel Brixen s bazénem

Sporthotel Brixen se nachází cca 500 m od centra obce Brixen Im Thale. Rodinně vedený, komfortní hotel má restauraci, bar, pobytovou místnost, televizní místnost, výtah, sluneční terasu, zimní zahradu, parkoviště a garáž.

Sport a wellness: Krytý bazén (cca 70 m2) s whirlpoolem a protiproudem, parní lázeň, finská sauna, posilovna, odpočinková místnost s výhledem na Alpy, stolní tenis. Za poplatek vitalcentrum s manikúrou, pedikúrou, masážemi a soláriem, 5 krytých tenisových kurtů, program pro hosty. Částečně za poplatek taneční večery s živou hudbou, jízdy na koni, výlety na sněžnicích, nordic walking.

Celkem se v hotelu nachází 33 komfortně zařízených pokojů s vanou nebo sprchou/ WC, fénem, rádiem, telefonem, kabelovou televizí, sejfem a balkónem. Ubytování nabízejí také suity s obývacím pokojem a 1 nebo 2 dvojlůžkovými pokoji, balkónem nebo terasou.

Stravování: polopenze - snídaňový bufet a večeře menu o 4 chodech, salátový bufet, jednou týdně galavečeře, italský nebo tyrolský bufet, pro děti dětské menu.

Lyžařské info: Nejbližší lanovka a lyžařské školy jsou vzdálené cca 800 m, běžkařské stopy najdete do vzdálenosti 100 m od hotelu. Zastávka skibusu je vzdálena 20 m. Při dobrých sněhových podmínkách je možné dojet na lyžích až k hotelu. Součástí hotelu je také místnost pro úschovu lyží a lyžařských bot.

(údaje jsou z roku 2010)