Jste zde

Domů » Ubytování

Selský dům Ottenhof, Brixen Im Thale

Zimní penzion Ottenhof v Rakousku

Nově rekonstruovaný selský dům Ottenhof leží vysoko nad obcí Brixen Im Thale, přímo na zasněžovaném sjezdu do údolí. Kitzbühel je vzdálený asi 10 minut jízdy autem.

Skládá se z hlavní budovy a cca 10 m vzdálené vedlejší budovy. K vybavení patří jídelna resp. pobytová místnost s velkou televizí, lyžařský bar Glühbirndl a vytápěný sklep určený pro úschovu lyží. Je zde k dispozici parkování zdarma. Doprava pro lyžaře začátečníky na cvičnou louku je možná za poplatek.

Útulně zařízené pokoje v tyrolském stylu se nacházejí částečně v hlavní a částečně ve vedlejší budově a najdete v nich sprchu/WC, televizi se satelitem, fén a některé mají i balkón.

Stravování: Polopenze zahrnuje selskou snídaní a večerní menu o 3 chodech. Na přání se podávají také vegetariánské pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Byli jsme zde poprvé a moc se nám tu líbilo, takže sem určitě ještě někdy pojedeme na dovolenou. Je to útulný selský dvůr s výborným jídlem a velmi milým hostitelem. Jedná se o rodinně vedený hotel, kde se člověk hned od prvního dne cítí dobře. Kdo ocení klid a pohodlí je zde správně. Člověk se zde cítí jako součást velké rodiny. Je zde velký klid a mnoho možností pro podnikání různých výletů (pěší a cyklistické výlety, koupání). Jídlo bylo velmi bohaté – velmi dobrá domácí strava. V blízkosti se nachází jezero Filzalmsee (asi 30 minut chůze) – studené, uměle vytvořené horské pleso. Pro děti jsou u jezera pěkné možnosti k hraní.