Jste zde

Domů » Aurach

Letní dovolená v Aurachu

Letní dovolená v Aurachu

Letní dovolená v Aurachu nabízí nejen klid stranou od rušného Kitzbühelu, ale i dobře rozvinutou síť turistických stezek po Kitzbühelských Alpách. Různé tématické pěší stezky, jako je například trasa po místních usedlostech "Erbhofweg", stezka kolem kaplí anebo okružní trasa, zaujmou nejen dospělé ale i děti. Sportovně založení návštěvníci mohou vyrazit na túru na horském kole, protože na okolní vrcholky vede rovněž mnoho značených cyklistických tras.

Jen pár kilometrů od městečka se nachází park "Wild Park Oberaurach", ve kterém našlo domov na 200 druhů zvířat. Na vlastní oči tak můžete vidět jelena, rysa ostrovida, sviště, kozorožce a mnoho dalších zvířat žijících v Tyrolsku. Na závěr se pak určitě zastavte v jedné z příjemných restaurací nebo horských chat, kde si můžete dopřát jednu z mnoha místních specialit.

Jezero Schwarzsee, ležící mezi Reithem a Kitzbühelem, zase láká k chladivé lázni v horkých letních měsících. Nechte děti cákat ve vodě a sami si sedněte na břeh, uvolněte se a užívejte si opalování. A když slunce zajde za mraky? Žádný problém, můžete navštívit Aquarenu v Kitzbühelu, kde kromě bazénů najdete také solárium anebo saunu.

Jen kousek stranou od Aurachu na vás čeká golfové hřiště "Golfclub Eichenheim", kde si můžete zahrát golf před úchvatnou scenérií Kitzbühelských Alp.
Večer si po všech sportovních aktivitách jistě rádi odpočinete v jednom z apartmánů, hotelů nebo rekreačních domů.

Letní dovolená v Aurachu
Geografie: