Jste zde

Domů » Kitzbühel

Kitzbühel - pěší turistika a cykloturistika

Kitzbühel - pěší turistika a cykloturistika

Putování po svých je tím nejoblíbenějším sportem turistů v létě. Kitzbühel to dokazuje svou rozsáhlou sítí stezek a nabízí pro turisty přímo ráj. V celé oblasti je udržováno více než 1000 km tras a je naprosto jisté, že si tu každý najde svou oblíbenou trasu pro ten nejlepší výlet. Místní kancelář cestovního ruchu nabízí dokonce pro návštěvníky bezplatné procházky se zkušenými průvodci. Využijte této jedinečné příležitosti a poznejte tuto alpskou zemi a její obyvatele.

Středisko je také absolutní špičkou pro cyklisty. Na tisíc km nádherných cyklistických tras všech délek a stupňů obtížnosti, stejně jako 800 km komplexní sítě horských stezek, lesních a vysokohorských cest pro horská kola slibuje tu největší rozmanitost pro všechny cílové skupiny.

Panoramatická silnice na vrcholu Kitzbüheler Horn je nejstrmější cyklistickou trasou v Rakousku a je považována již za klasiku na mezinárodních akcích cyklistické scény. Sportovní město Kitzbühel otevřelo opravdu netušené možnosti pro cykloturistiku.

Geografie: