Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vital Landhotel Schermer, Westendorf

Westendorf - hotel Vital Landhotel Schermer

Hotel Vital Landhotel Schermer se nachází na klidném místě, na slunečné plošině s výhledem na horský svět. Místní centrum Westendorfu je vzdálené asi 200 metrů. Nejbližší lanovka Alpenrosenbahn je 300 m daleko, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích od hotelu možný. Zastávka skibusu je vzdálená 150 m, běžkařská trať vede u hotelu.

Rodinně vedený podnik nabízí 67 pokojů, k jeho zařízení dále patří lobby s recepcí, restauraci, útulnou hospůdku, domácí bar, vinárnu, čítárnu a televizní místnost, výtah, hernu pro děti, společenskou místnost, parkoviště, podzemní garáž dle dostupnosti (7 Euro/noc).

V ceně ubytování je fitness s kardio přístroji, wellness centrum kde najdete na 1000 m2 panoramatický krytý bazén (6 x 8 m), protiproud, masážní sprchy a whirlpool, parní koupele, biosaunu, zážitkové sprchy, saunu, infračervenou kabinu, prostor s čerstvým vzduchem, odpočinkový kout.
Za poplatek jsou zkrášlovací a vitální procedury, koupele, masáže a solárium.

Pro hosty je také zdarma aktivní program, jako např. zimní túry, lyžařský výlet nebo taneční večer, dále stolní tenis a šipky.
Za poplatek je billiárd, stolní fotbal, hrací automaty, internetový koutek.
Od neděle do pátku v čase 16 - 21 hod. je zajištěno hlídání dětí ve věku 3 - 12 let, džusy pro děti jsou v ceně.

Útulné, barevně veselé pokoje jsou vybavené telefonem, kabelovou TV, sejfem, sprchou a WC, fénem, ledničkou a balkónem. Dětská postýlka je zdarma.
Pokoje typu Westendorf mají rozlohu ca. 21 m2.
Pokoje typu Brixental mají rozlohu ca. 30 m2 a samostatné WC.

Stravování: Polopenze - studený a teplý snídaňový bufet, čajový a džusový bar, lyžařská svačina 15 - 17 hod., večeře je výběrem z menu o 4 chodech (vegetariánská strava možná), salátový bufet, příležitostně předkrmový a dezertový bufet, tématické večeře – selský bufet, kulinářské výlety do různých zemí.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Vital Landhotel Schermer - pokoj
Hotel Vital Landhotel Schermer - bazén

Místo

Vital Landhotel Schermer 47° 25' 51.852" N, 12° 12' 49.2768" E

Komentáře

Byli jsme moc spokojeni. Pán domu podniká se svými hosty spoustu zajímavých věcí. Wellnes je bohaté, dobře zařízené, často jsou nabízeny túry a výlety. Malá vesnice, žádné město, takže klidné místo a přece se tu stále něco děje.
Location