Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tyroler Hof, Kirchberg

Hotel Tyroler Hof, Kirchberg

Hotel Tyroler Hof leží na klidném místě, jen několik minut chůze od centra městečka Kirchberg. Město Kitzbühel je vzdálené asi 6 km. Nejbližší lyžařský vlek na Gaisberg leží 350 m od hotelu, lanovka Fleckalmbahn ve skiareálu Kirchberg/Kitzbühel 2 km. Zastávka skibusu se nachází 200 m od hotelu a nejbližší běžkařská stopa 500 m.

Rodinně vedený hotel nabízí restauraci s jídelnou, jizbu s hotelovým barem. Parkoviště u hotelu je zdarma, podzemní garáž stojí 5 euro/den.
Hostům je k dispozici wellness bez poplatku: infračervená kabina, sauna, parní koupel a odpočinková místnost (ve vyhrazených hodinách), za poplatek je pak solárium, whirlpool vana, masáže, kosmetika.

Všechny pokoje jsou nekuřácké, mají vanu nebo sprchu a WC, fén, telefon, rádio, kabelovou TV, sejf, rozkládací gauč nebo kout k posezení a balkón. Dětská postýlka je v ceně na objednávku.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, vegetariánské pokrmy na objednávku, 1x týdně tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Kirchberg, Rakousko

Komentáře

Byla to pěkná dovolená, personál byl ochotný a milý.