Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Taxacherhof, Kirchberg

Rakouský hotel Taxacherhof

Hotel Taxacherhof je moderní, ale přesto zároveň tradiční a útulný. Od centra městečka Kirchberg je vzdálen 2 km, od města Kitzbühel asi 10 km. Nejbližší skiareál s lanovkou Gaisberg je asi 800 m od hotelu, běžkařská stopa 2 km. Zastávka skibusu leží asi 50 m od domu. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd možný na lyžích již od hotelu. Vedle hotelu je také cvičný vlek a lyžařská škola.

K hotelovému vybavení patří recepce, přijímací hala, hotelová hala a lobby, společenská místnost se satelitní TV, čítárna, TV místnost, internet za poplatek, sušárna, vyhřívaná lyžárna, výtah, parkoviště zdarma, snídaňová místnost, jídelna, hotelový bar, sluneční terasa. Jídelny jsou nekuřácké, kromě hotelového baru.
V ceně ubytování je nabídka wellness: Sauna, finská sauna, parní koupel, odpočinková místnost, infračervená kabina. Za poplatek je beautycentrum, stolní fotbal a billiard.

Pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, rádiem, telefonem, satelitní TV, balkónem a jsou nekuřácké.
Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběr z menu o 3 chodech, denně salátový bufet, 1x týdně se koná selská večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Taxacherhof s restaurací