Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sonnalp, Kirchberg

Kirchberg a hotel Sonnalp

Hotel Sonnalp se nachází cca 900 m od centra Kirchbergu. Běžkařské stopy jsou vzdálené asi 1,5 km, nejbližší lyžařský vlek a sjezdovky asi 500 m, vedle domu vedou turistické trasy. Hotelový autobus jezdí k lanovce Pengelsteinbahn od 9 - 11 hodin.
Oblíbené jezero, vhodné ke koupání a s velkým počtem dětských atrakcí, je od hotelu vzdálené 800 m.

Velmi oblíbený hotel disponuje celkem 69 pokoji. K jeho vybavení dále patří přijímací hala, recepce se sejfem (zdarma), internetový koutek (zdarma), útulný koutek k posezení, hotelový bar, jídelna a výtah. Kromě toho hotel nabízí pěknou venkovní terasu s velmi pěknou zahradou (4000 m2) a s loukou na opalování (slunečníky a lehátka jsou zde pro hosty zdarma).

V ceně ubytování je využití 2 tenisových kurtů, návštěva krytého bazénu s přilehlou loukou na opalování s lehátky a slunečníky (7:00 - 20:00), dětské bazény, sauna, parní lázně, odpočinková místnost a brouzdaliště. Za poplatek je půjčovna jízdních kol, solárium, billiár, stolní fotbal a kosmetické procedury s různými masážemi.
Pro malé hosty je k dispozici velké hřiště s venkovním dětským bazénem a dětská herna, 5 x týdně dětský program pro děti od 4 let od 10:00 do 13:00.

K vybavení příjemných pokojů (22 - 29 m2) patří kabelová TV, rádio, telefon, pokojový sejf (zdarma), balkón, vana nebo sprcha a WC, fén.
Rodinné pokoje (31 m2) jsou stejně vybavené, ale mají navíc jednu ložnici s možností až 2 přistýlek (pro 2 děti).

Stravování: All inclusive - přípitek na uvítanou, denně snídaňový bufet s bio-koutkem, neomezené množství ovocných džusů (na výběr ze 3 druhů) od 8:00 do 20:00, polední svačina pro děti do 12:00 do 12:30, odpolední káva, čaj a koláče pro dospělé, odpoledne zmrzlina pro děti od 15:00 do 16:30, 5 x týdně večerní výběr z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 1 x týdně tyrolský selský bufet, 1 x týdně večerní grilování (dle počasí), k večeři děti dostanou speciální dětské menu. V ceně je také neomezené množství nápojů u večeře jako pivo, víno, limonáda nebo minerální voda.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sonnalp - možnost ubytování
Hotel Sonnalp s bazénem
Kirchberg a hotel Sonnalp
Hotel Sonnalp s dětským hřištěm

Komentáře

Dovolená zde byla výborná. I během 3 dní, kdy jsme měli špatné počasí, se toho dalo mnoho podniknout. Jsou zde výborně značené turistické cesty. Udávané "doby chůze" zvládnou také malé děti bez problémů. Celé okolí je velmi vhodné pro rodiny s dětmi. Kdykoli sem pojedeme rádi znovu. Zvláštní pochvalu si zaslouží personál v restauraci. Hotel byl zcela zaplněn a dokonce byla upravena další místnost jako rozšíření restaurace, personál měl opravdu hodně práce, ale přitom se nezapomínal stále usmívat.