Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Skirast, Kirchberg

Pohled na rakouský hotel Skirast v zimě, Kirchberg

Hotel Skirast v rustikálním tyrolském stylu leží u "vchodu" do chráněné krajinné oblasti Sperental. Centrum městečka Kirchberg s nákupními možnostmi je vzdálené cca 3,5 km. Sjezdovka vede přímo vedle hotelu, ke kabinkové lanovce Pengelstein I je to asi 100 metrů. Zastávka skibusu je u hotelu, nejbližší běžkařská trať je vzdálená asi 3 km.

Hotel se skládá z hlavní budovy a penzionu, je vybaven recepcí, společenskou místností s TV, jizbou, výtahem, restaurací, kavárnou, jídelnou, terasou a zahradou. Je zde také bezplatné parkoviště.
Pro odpočinek a komfortní dovolenou slouží nabídka wellness: Krytý bazén, sauna a parní koupel, které jsou v ceně ubytování. Za poplatek je použití solária a infračervené kabiny.

Útulné pokoje jsou příjemně zařízené a mají vanu nebo sprchu a WC, TV a balkón. Ubytování je možné v obou budovách. Pokoje ve vedlejší budově jsou renovované, jinak je vybavení stejné jako v hlavní budově.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet a večeře o 3 chodech se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Skirast - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je milý rodinný podnik, měli jsme velký rodinný pokoj, jídlo bylo v pořádku. Přání dětí byla vyplněna. Bohužel sauna a bazén se již v 19 h. zavírají. Rodinný pokoj byl dostatečně velký. Je to tu super místo k turistice, lyžování, cesty a vlek jsou přímo u hotelu, do Kirchbergu to bylo asi 3 km, auto nutné.