Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Royal Spa Kitzbühel, Jochberg

Rakouský Jochberg s hotelem Royal Spa Kitzbühel

Nově otevřený hotel Royal Spa Kitzbühel leží na začátku obce Jochberg, jen 7 km od centra střediska Kitzbühel. Vstup do skiareálu je přímo u hotelu, kde najdete také lyžařský vlek, který je vhodný pro děti a začátečníky.

Lifestyle hotel nejvyšší kvality vám splní veškerá přání. Najdete zde à-la-carte restauraci s lahůdkami z regionální a mezinárodní kuchyně, 2 privátní místnosti Dinning Rooms pro nezapomenutelné kulinářské lahůdky, exkluzivní bar s krbem, doutníkový lounge bar s knihovnou, stylový "Rubin Bar" a 6 konferenčních místností. Výtah a parkoviště jsou také k dispozici.
Za poplatek se nabízí limuzínový servis, krytá garáž 10 Euro/den. Dále zde najdete sportovní obchod s půjčovnou lyží, kadeřnictví, módní butik.

Luxusní wellness a spa prostor, "Mountain Health Spa", nabízí na ploše 3.600 m² svět čistého luxusu. Ve 3 patrech zapomenete na všední dny a odpočinete si ve vnitřním a venkovním bazénu, sportovním bazénku, saunách a koupelích, floating poolu. V ceně ubytování je také hotelový fitness a kardio prostory. Za poplatek je 12 místností pro různé masáže, koupele a kosmetické procedury a 3 privátní spa suity.
Pro děti nabízí hotelový Kids Club hlídání dětí od 2 let, sportovní, hrací a kreativní prostory.

123 nádherných pokojů a 21 suit jsou elegantně zařízené a mají vanu a sprchu, WC, TV, DVD přehrávač, minibar, kávovar a čajovar, WLAN, sejf a terasu. Junior Suita (55 m²) má velkolepý obývací a spací kout v tyrolském stylu. Suita (70 m²) má oddělený obývací pokoj a ložnici, krb, 2 koupelny a kuchyňskou linku.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpolední pečivo, večeře výběr z menu o 5 chodech s předkrmy a saláty z bufetu, 1 x týdně tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Royal Spa Kitzbühel - možnost ubytování

Komentáře

Byla to perfektní zimní dovolená na sněhu. Skvělý hotel, skvělé služby