Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neuwirt, Oberndorf

Rakouský hotel Neuwirt

Tradiční tyrolský hotel Neuwirt leží v centru Oberndorfu, do střediska Kitzbühel je to asi 7 km. K hotelu patří ještě vedlejší budovy, které jsou od té hlavní vzdálené 30 - 1 500 m od hlavní budovy. K nejbližšímu lyžařskému vleku Penzing je to cca 700 m, zastávka skibusu je přímo u domu.

K zařízení hotelu patří recepce, útulná tyrolská jizba, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, domácí bar, lyžárna a bezplatné parkoviště. Ve vedlejších budovách jsou snídaňové místnosti.

V cca 900 m vzdáleném sesterském hotelu "Kitzbühler Alpen" lze využít bezplatně wellness centrum se saunou, parní lázní, fitness a to denně v době od 16 do 18 h. Za poplatek je whirlpool, solárium a masáže.
1x týdně se koná curling na ledové dráze, sáňkovací párty a túra s průvodcem. Pro děti je 1x týdně jízda na ponících a stavění sněhuláků.

Útulné pokoje v hlavní budově mají koupelnu s WC, kabelovou TV, telefon, sejf, fén a balkón. Pokoje ve vedlejších budovách mají sprchu s WC a některé balkón.

Stravování: All inclusive - welcome drink, rozšířená kontinentální snídaně ve vedlejších budovách a snídaňový bufet v hlavní budově, balíček na sjezdovku, après-ski-snack, večeře je výběrem z menu o 3 chodech, nápoje (nealko, stolní víno, pivo, káva, čaj) po celý den do 21 h. 1x týdně se koná selský bufet nebo tyrolská večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Neuwirt - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená splnila naše očekávání. Servis byl dobrý, personál ochotný a pozorný. Pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu, denně se uklízelo. Skibus staví přímo u domu. Bylo podáváno tradiční rakouské jídlo, každý den 4 chody, 3 jídla na výběr. Předkrmy – polévky a saláty a dezerty formou bufetu.