Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lifthotel, Kirchberg

Pohled na rakouský hotel Lifthotel v zimě, Kirchberg

Hotel Lifthotel leží na klidném místě na okraji městečka Kirchberg, centrum je vzdálené asi 700 m. Hotel leží v nadmořské výšce 800 m. Sjezd již od hotelu na lyžích je možný při dobrých sněhových podmínkách, k nejbližším lyžařským vlekům je to asi 200 m, k lanovce Pengelstein 1 km. Zastávka skibusu je přímo u domu.

Rodinně vedený hotel nabízí 92 pokojů, přijímací halu s recepcí, společenskou místnost se satelitní TV, 2 bary, kavárnu, jídelnu, à-la-carte restauraci, výtahy, sluneční terasu. Parkoviště je bez poplatku, podzemní garáž stojí asi 5 Euro/den.
V ceně ubytování je také wellness se saunou, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností a také stolní tenis. Za poplatek je solárium, masáže, billiard, stolní fotbal.

Nekuřácké pokoje jsou vybavené sprchou nebo vanou a WC, telefonem, rádiem, satelitní TV, sejfem, fénem, balkonem.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet se zdravým koutkem, večeře výběr z menu o 3 chodech, denně salátový a dezertový bufet. 2x týdně se koná tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Lifthotel - možnost ubytování

Komentáře

Byla to krásná dovolená v krásné krajině. Pokoje byly hezké, jen sprcha byla příliš malá. Ideální místo pro rodinnou dovolenou. Jídlo bylo rozmanité.