Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grand Spa Resort A-ROSA, Kitzbühel

Rakouský hotel Grand Spa Resort A-ROSA v zimě

Kitzbühel je v létě i v zimě pojmem pro exkluzivní životní styl. Hotel Grand SPA Resort A-ROSA vás přesvědčí nejen svým luxusním prostředím, ale také svojí skvělou polohou na slunné straně Kitzbühelu. Pohled na malebné panorama Alp s Hahnenkammem a a legendární sjezdovkou Streif je opravdu úchvatný. Místní centrum s obchody je vzdálené asi 10 minut pěší chůze, jezero Schwarzsee asi 10 minut jízdy autem. K nejbližším běžkařským stopám je to 1 km, k lyžařskému vleku cca 1,5 km, kam vás zdarma odveze skibus.

Hotelové zařízení je postavené ve stylu tyrolského zámku a nabízí k ubytování 150 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, á-la-carte restaurace MONTI E MARE (italská kuchyně) a HEIMATLIEBE (rakouská gurmánská kuchyně), frontcooking restaurant Streif, bar se salonkem a prostornou sluneční terasou, sportovní obchody, butik, kadeřnictví, výtah, parkoviště (poplatek 15 EUR/noc).

Pro ubytované hosty je k dispozici exkluzivní (3000 m²) wellness centrum SPA-ROSA, jedna z nejkrásnějších odpočinkových oblastí na světě a vítěz ceny SPA Diamond Award 2008. Nabízí krytý bazén (20 x 8 m, 29°C) s přechodem do venkovního vyhřívaného bazénu (12 x 8 m, 30°C), 7 saun, ledovou jeskyni, relaxační centrum s vodními lůžky.
Za poplatek je 75 m² soukromé spa suita, oddělený spa prostor s jacuzzi, vlastní saunou a léčebným centrem, zkrášlující procedury, hamam, koupele, exotická ošetření z celého světa (např. Lomi Lomi Nui, Ayurvéda, Java Lulur, brazilská guarana).

V ceně ubytování je také fitness a kardio zóna, profesionální zábava a animační programy, pravidelná hotelová kyvadlová doprava v lyžařské sezoně (k asi 10 minut vzdáleným vlekům na Kitzbühel Horn a Hahnenkamm).
Za poplatek je snowwalking, jízda na horském kole, lezení po skalách.

Pokoje zařízené s maximálním komfortem jsou vybavené koupelnou, fénem, ​​županem, TV (plochá obrazovka), telefonem, internetovým připojením (zdarma), minibarem, trezorem, sedacím koutem a psacím stolem. Částečný s výhledem na Streif a pohoří Wilder Kaiser.
Pokoje Executive (cca 33 m2), některé s balkónem nebo terasou.
Suity (cca 52 m2) mají velký obývací prostor s psacím stolem a posezením, oddělenou ložnici, koupelnu s vanou a sprchovým koutem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu (při ubytování v suitě je v ceně gurmánská snídaně v restauraci Heimatliebe), večeře formou bufetu v restauraci Streif.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Grand Spa Resort A-ROSA s wellness
Rakouský hotel Grand Spa Resort A-ROSA s bazénem
Rakouský hotel Grand Spa Resort A-ROSA - ubytování

Místo

Hotel Grand Spa Resort A-ROSA 47° 26' 37.1724" N, 12° 24' 15.534" E
Location