Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Elisabeth, Kirchberg

Hotel Elisabeth Kirchberg, Kirchberg

Hotel Elisabeth je vzdálen asi 1 km od centra městečka Kirchberg. Zastávka skibusu se nachází přímo u domu. Od hotelu je to asi 1 km k lanovkám Pengelsteinbahn a Maierlbahn, s přímým napojením do skiareálu Kitzbühel. Hned vedle domu je cvičný lyžařský vlek (pro hosty zdarma) a asi 1 km od hotelu je nejbližší běžkařská stopa.

Hotel v tyrolském stylu je rodinný a útulný. Nabízí recepci se sejfem, společenskou místnost, á-la-carte restauraci, jídelnu, kavárnu a hotelový bar, TV místnost, výtah. V ceně ubytování je parkoviště. Zastřešené parkování stojí 7 Euro/den.
Pro děti je k dispozici dětská herna, dětské kino a 2x týdně dětská animace.

Sport: Bez poplatku se nabízí fitness s kardio přístroji, stolní tenis, několikrát týdně turistické vycházky. Za poplatek je billiard a 1x týdně skiguiding.
Wellness: Bez poplatku se nabízí krytý bazén (12 x 6 m), sauna, bio sauna se světelnou terapií, parní koupel, aromatické kabiny, voňavé sprchy, solná jeskyně, 2 whirlpooly. Za poplatek jsou kosmetické procedury, masáže, terapie pod lékařským dohledem, solárium.

Komfortní pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, rádiem, telefonem a kabelovou TV. Dětská postýlka v ceně na objednávku.
Pokoje jsou různé velikosti od 16 m2 - 30 m2, některé mají sejf a balkón.

Stravování: Polopenze - studený a teplý snídaňový bufet se zdravým koutkem, speciálními produkty z vlastní výrobny sýrů, domácím jogurtem. Večeře výběr z menu o 4 chodech (možná také vegetariánská strava) se salátovým bufetem, dětský bufet. 1x týdně se koná slavnostní večeře s fondue, selským a dezertovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Kirchberg, Rakousko

Komentáře

Poloha je idylická, kousek za Kirchbergem a naše první reakce, když jsme přijeli, byla jednoduše „Wow“! V pokojích jsou jemné župany, 4 osušky. Personál byl ochotný a příjemný. Balkon je společný pro 3 pokoje, to nás ale nerušilo. Při večeři určitě ochutnejte jedno z nejluxusnějších vín, které jsou tu v nabídce za super ceny. Hotel má super polohu, s výhledem do údolí a na hory. Pěšky je to do Kirchbergu asi půl hodiny k obchodům a hospůdkám. Dají se zde zapůjčit kola, je tu super fitness, nádherný bazén.