Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cordial, Reith bei Kitzbühel

Rakouský hotel Cordial v zimě

Hotel Cordial leží v malebném místě mezi vrcholky Kitzbüheler Hornu a Wilder Kaiseru, a díky tomu nabízí ideální možnosti k zimním sportům. Nachází se v bezprostřední blízkosti městečka Reith, do střediska Kitzbühel je to asi 5 km. Přímo vedle hotelu vedou běžkařské tratě a také se nachází zastávka skibusu.

Hotel Cordial se skládá z hlavní budovy a 3 vedlejších budov. V hlavním domě je přijímací hala s recepcí a sedacím koutem, výtah. Dále zde najdete 78 pokojů, restauraci "Hahnenkamm", hotelový bar "Mausefalle", borovicovou jizbu a parkoviště u domu.
Hotel 1x týdně pořádá živou hudbu.

Pro ubytované je k dispozici fitness, 800 m2 velký wellness prostor s krytým bazénem a vodopády, hotwhirlpoolem, parní lázní, saunou, infračervenou kabinou, dámskou saunou, mlhovou jeskyní, aromatickou jeskyní. Za poplatek jsou masáže, různé zkrášlovací a kosmetické služby.
Pro děti je určená herna a je možno také zapůjčit dětské židle, dětskou postýlku (nutno objednat předem), ohřívač lahví, dětské menu a hlídání dětí (za poplatek).

Pokoje (28 m2) a junior suity (38 m2) jsou komfortně zařízené a mají telefon, satelitní TV, rádio, internetové připojení WLan a minibar, sejf, vanu nebo sprchu a WC. Některé pokoje jsou s balkónem,
Junior suity jsou vybavené stejně, ale mají navíc kombinovaný obývací a spací prostor v útulném tyrolském stylu a všechny mají balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem, večeře je formou výběru z menu o 4 chodech (3 hlavní jídla na výběr), denně salátový bufet, 1x týdně se koná tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén v rakouském hotelu Cordial
Rakouský hotel Cordial - možnost ubytování

Komentáře

Hotel můžeme určitě doporučit. Pokoje jsou velmi pěkné zařízené, koupelna je prostorná, druhé WC je oddělené. Hotel leží jen pár kilometrů od Kitzbühelu na klidném místě a asi 1 km od jezera Schwarzsee, s polohou jsme byli velmi spokojeni. Jídlo bylo výborné, bohatý bufet ráno i dobrý výběr večer.