Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bruggerhof, Kitzbühel

Kitzbühel - hotel Bruggerhof

Hotel Bruggerhof se nachází na okraji střediska Kitzbühel, asi 200 m od jezera Schwarzsee. Centrum Kitzbühelu je vzdálené cca 2 km, stejně jako lanovky Hornbahn a Hahnenkammbahn. Běžkařské stopy, půjčovna lyží a lyžařská škola jsou ve vzdálenosti do 100 m, zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Útulný, rodinně vedený hotel se skládá ze 4 budov, které se nacházejí v okruhu do 30 metrů. K zařízení dále patří hotelová restaurace, á-la-carte restaurace, hala s domácím barem a s otevřeným krbem, hospůdka, lyžárna a parkoviště.

V ceně ubytování je wellness oáza, kde najdete krytý bazén (12 x 12 m), dětský bazén, whirlpool, parní lázně, finskou saunu, bylinkovou saunu, laconium, solárium, posilovnu, odpočinkovou místnost a vitamínový bar s čaji a džusy v ceně. Za poplatek jsou masáže a kosmetické kúry.

Rustikálně zařízené pokoje jsou prostorné a nacházejí se v hlavní nebo ve vedlejších budovách. Jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, telefonem, kabelovou televizí.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře výběrem z menu o 4 chodech - výběr ze 2 hlavních jídel, salátový bufet, každý týden se konají tématické večery a selský bufet, pro děti je možnost dětského menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Kitzbühelský hotel Bruggerhof
Rakouský hotel Bruggerhof - restaurace
Rakouský hotel Bruggerhof s whirlpoolem
Rakouský hotel Bruggerhof s bazénem