Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bräuwirt, Kirchberg

Pohled na rakouský hotel Bräuwirt v zimě, Kirchberg

4-hvězdičkový hotel Bräuwirt leží v obci Kirchberg, centrum je vzdálené 100 metrů a nejbližší obchody 300 metrů. Hotel leží v nadmořské výšce 870 m a nabízí jedinečný pohled na Kitzbühlské Alpy. Skiareál a vlek Gaisberg leží 500 m od hotelu, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd od hotelu možný i na lyžích. Nejbližší běžkařská stopa je vzdálená 200 m a zastávka skibusu 100 m od hotelu.

Moderní prázdninový hotel s příjemnou atmosférou nabízí recepci, přijímací halu, výtah, společenskou místnost, nekuřáckou á-la-carte restauraci, rustikální hospůdku a bar. Parkoviště je zdarma.
Pro hosty je k dispozici zdarma wellness se saunou a parní koupelí. Masáže a zkrášlovací procedury jsou za poplatek.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, TV, telefonem. Za poplatek internetové připojení. Některé pokoje mají pokojový sejf.
Stravování: Polopenze - snídaně je formou bohatého bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z jídelního lístku s tyroslkými specialitami a salátovým bufetem. Vegetariánské pokrmy jsou možné na objednávku.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Bräuwirt v Kirchbergu - možnost ubytování

Komentáře

Praktický a nový hotel s velmi dobrým servisem. V pokojích chybí útulnost, působí studeně. Jsou ale praktické a funkční. Zařízení je nové. Chyběl nám tu kout k posezení, lampičky. Personál byl velmi ochotný a srdečný.