Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenhotel Kitzbühel, Kitzbühel

Rakouský hotel Alpenhotel Kitzbühel v zimě

Alpenhotel Kitzbühel leží přímo u jezera Schwarzsee a nabízí tak optimální možnosti pro zimní túry a romantické procházky v chráněné krajinné oblasti. Dolní stanice lanovky Fleckalm je vzdálená asi 2 km, zastávka skibusu 500 m. Běžkařské stopy vedou přímo za hotelem.

K hotelovému zařízení patří 42 pokojů, recepce, lobby s krbem, výtah, útulná hospůdka, snídaňová místnost, restaurace a domácí bar, lyžárna s vysoušečem bot a místnost k voskování lyží, parkoviště.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete parní lázně, saunu a whirlpool. Hotel 1x týdně pořádá taneční večer, při zamrzlém jezeře 1 x týdně bruslení včetně svařeného vína, zimní procházky po jezeře.
Za poplatek je solárium a masáže.

Všechny pokoje jsou prostorné a disponují vanou nebo sprchou a WC, fénem, televizí se satelitem, rádiem, telefonem, balkónem a sejfem.
K dispozici jsou dvojlůžkové pokoje o rozměrech cca 25 m2 a mansardové pokoje se 2 samostatnými postelemi (cca 24 m2).
Dětské postýlky jsou v ceně, nutno nahlásit při rezervaci.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem, odpolední lyžařská svačina od 16 do 17 hodin (pondělí až sobota), večeře o 5 chodech výběrem z menu, 1 x za týden selský nebo mezinárodní bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Alpenhotel Kitzbühel - ubytování

Místo

Alpenhotel Kitzbühel 47° 27' 24.8256" N, 12° 22' 22.116" E

Komentáře

Pro mě a pro mou ženu to byla vysněná dovolená. Cítili jsme se zde velmi dobře, odpočinuli jsme si a byli jsme rozmazlování. Další rok sem pojedeme rádi znovu.
Location