Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmánový dům Schranzhofer, Kitzbühel

Kitzbühelský hotel Schranzhofer

Apartmánový dům Schranzhofer se nachází na okraji střediska Kitzbühel, v místní části Gundhabing. Centrum s obchody je vzdálené asi 3 km. Nejbližší běžkařské stopy a zastávka skibusu se nacházejí ve vzdálenosti 100 m, lanovka Fleckalmbahn a lyžařské školy 1 km.

Jedná se o komfortní rustikální apartmánový hotel s rodinným vedením, hostům je k dispozici parkoviště.
Ubytování je možné ve 4 bytových jednotkách, které jsou dobře vybavené. Rustikálně zařízené apartmány mají jídelní kout, TV se satelitem, kuchyňský kout s pečící troubou a kávovarem.

Apartmán pro 1 - 3 osoby (cca 40 m2): obývací pokoj, ložnice se 3 postelemi, sprcha/WC.
Apartmán pro 2 - 5 osob (cca 45 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 3 postelemi, sprcha/WC, balkón s nábytkem.
Apartmán pro 1 - 5 osob (cca 50 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 3 postelemi, sprcha/ WC, balkón s nábytkem.
Apartmán pro 1 - 6 osob (cca 75 m2): obytná místnost/ložnice s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, dvojlůžkový pokoj, ložnice se 2 postelemi, vana/WC, terasa s nábytkem.

V ceně ubytování je elektřina, plyn, voda, topení, dětská postýlka a závěrečný úklid. Na místě se platí ložní prádlo (8 euro za osobu), pobytová taxa a kauce (75 euro).

(údaje jsou z roku 2010)

Kitzbühelský hotel Schranzhofer