Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kitzbühler Horn, Oberndorf

Rakouský hotel Kitzbühler Horn v zimě

Hotel Kitzbühler Horn leží na úpatí stejnojmenného vrcholku, asi 900 m od centra městečka Oberndorf. Nejbližší lyžařský vlek a lyžařská škola jsou vzdálené asi 50 m od domu, při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu. Běžkařské tratě se nacházejí asi 400 m daleko.

Sportovně-rodinný hotel je nekuřácký a má osobní atmosféru. K jeho zařízení patří recepce, foyer, společenská místnost s krbem, kavárna, bar, čítárna, malý obchod se suvenýry, výtah, sluneční terasa, lyžárna a parkoviště.

Pro ubytované hosty je k dispozici (v ceně) stolní tenis, krytý bazén (6 x 4 m), vyhřívaný bazén (11 x 7 m) a wellness s whirlpoolem, parní lázní, saunou, solnou jeskyní a tepidáriem. Za poplatek je solárium a masáže. 1x týdně se koná taneční a zábavní večer s živou hudbou, sportovní programy jako např. sáňkovací večer, lyžařské safari nebo zimní túry.

86 moderních a komfortně vybavených pokojů má vanu nebo sprchu a WC, fén, telefon, rádio, kabelovou TV a sejf. Některé pokoje mají navíc balkón.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou výběru z menu o 4 chodech, předkrmový a salátový bufet, 1x týdně slavnostní večeře).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Kitzbühler Horn - možnost ubytování