Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kitz Garni, Kitzbühel

Rakouský hotel Kitz Garni v zimě

Hotel Kitz Garni se nachází na okraji střediska Kitzbühel, centrum je vzdálené cca 1,5 km. Nejbližší lyžařská lanovka Hahnenkammbahn je vzdálená 2 km, běžkařské stopy se nacházejí ve vzdálenosti 500 metrů. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Mezinárodní komfortní hotel s tyrolskou atmosférou má 14 pokojů. K jeho zařízení patří recepce, lobby s otevřeným krbem a útulným koutkem k posezení, výtah, dětská herna, výtah, hospůdka, domácí bar, internetové připojení WLAN, parkoviště v ceně, garáž za poplatek cca 12 euro/den.

Ubytovaným hostům je k dispozici zdarma wellness, příjemná oáza o ploše cca 200 m2, kde si odpočine tělo i duše. Sauna, parní lázně, infračervená kabina a sanárium, odpočinková zóna s vodními vyhřívanými postelemi a sluneční terasou.
Za poplatek je solárium, masáže, kosmetické kúry.

K vybavení útulných pokojů (20 m2) patří vana nebo sprcha a WC, fén, kabelová televize, DVD s audiosystémem (zdarma filmy k zapůjčení), telefon, WLAN, sejf a balkón. Dětské postýlky jsou v ceně (nutno nahlásit při rezervaci).
Junior suity (35 m2) jsou vybavené stejně, ale jsou větší a mají navíc místo k posezení a minibar.

Stravování: Snídaně formou bohatého bufetu se studenými a teplými pokrmy a zdravým koutkem, každé odpoledne káva, čaj a koláče, k večeři jsou různé svačiny nebo fondue za poplatek.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Kitz Garni - možnost ubytování