Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Astoria, Kitzbühel

Rakouský hotel Astoria v zimě

Hotel Astoria se nachází na klidném místě rakouského střediska Kitzbühel. Centrum s pěší promenádou je vzdálené asi 1 km, stejně jako bazén a wellness Aquarena. Nejbližší lanovka Kitzbüheler Horn je 500 m daleko, lanovka Hornbach asi 800 m. Nejbližší běžkařské stopy se nacházejí 1,2 km od domu, zastávka skibusu asi 20 m.

Moderní a příjemný hotel v alpském stylu nabízí k ubytování 76 pokojů ve 3 patrech. K jeho zařízení dále patří lobby s recepcí a místem k posezení, výtahy, restaurace, bar, vinný sklep, sluneční terasa, internetové připojení WLAN ve veřejném prostoru, vyhřívaná lyžárna, kosmetický salón a parkoviště, garáže jsou za poplatek cca 7 euro/den (nutná rezervace předem).

V ceně ubytování je posilovna, tréninkové centrum Kieser, wellness zařízení (cca 300 m2, pro osoby od 15 let) s finskou saunou, bio saunou, parní lázní, odpočinkovou místností a soukromou sprchou.
Za poplatek je solárium, masáže a různé wellness procedury. Cca 1x týdně se koná ochutnávka vína a koňaků, nutná rezervace předem.

Nové nebo zrekonstruované pokoje, mnohé s nádherným výhledem na Kitzbühelské Alpy, jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, telefonem, rádiem, TV se satelitním příjmem, trezorem.
Ve zrekonstruované vedlejší budově jsou 1-lůžkové pokoje typu Sonnberg (cca 14 m2), 2-lůžkové pokoje typu Seidlalm (cca 16-18 m2), 2-lůžkové pokoje typu Streif (cca 20-22 m2), některé s balkónem a 1-pokojové suity "Zeit zu zweit" (cca 30 m²).
V hlavní budově jsou nové 2-lůžkové pokoje typu Hahnenkamm (cca 28 m2), které mají navíc bezdrátové připojení na internet a balkón.
Dětská postýlka je zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, čerstvým ovocem a zeleninou z místníhi regionu, nedělní snídaně je se sektem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem a sýrovým "prkénkem". 1x týdně se koná speciální nebo tématická večeře.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Astoria s restaurací
Rakouský hotel Astoria s bazénem
Rakouský hotel Astoria - ubytování

Místo

Hotel Astoria 47° 27' 13.6152" N, 12° 23' 27.708" E
Location