Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenhof Brixen, Brixen im Thale

Rakouský hotel Alpenhof Brixen v létě

Hotel Alpenhof Brixen leží asi 900 m od místního centra Brixen im Thale. Zastávka skibusu je vzdálena 200 m, kabinková lanovka (lyžařské středisko Skiwelt) je vzdálena 2 km, běžkařské stopy se nacházejí ve vzdálenosti 400 m od hotelu.

Příjemný hotel s přijímací halou, recepcí se sejfem, výtahem. WLAN v celém hotelu (za poplatek), nekuřácká restaurace, bar. Parkoviště zdarma.
Sport a fitness: bez poplatku posilovna, za poplatek billiard a stolní fotbal. Wellness: bez poplatku krytý bazén s protiproudem (teplota vody 27°C), sauna a odpočinková zóna pro dospělé s finskou saunou. Sauna, aroma parní lázně, vitarium a infrakabina.

Pokoje jsou útulně zařízeny, jsou nekuřácké a najdete v nich vanu nebo sprchu/WC, fén, kabelovou televizi, telefon, sejf a balkón.
Nabízí se také 2-pokojové suity (32 m2) s obytným pokojem/ložnicí, dvojlůžkový pokoj a balkónem

Stravování: Polopenze - pestrý snídaňový bufet, každý den svačina pro lyžaře od 16 – 17 hod. Večeře menu o 5 chodech s polévkou a salátem podávaným formou bufetu, 1 x týdně galavečeře nebo večeře podávaná formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Vše bylo v pořádku. Jedná se o velmi vhodnou destinaci pro rodiny s dětmi, protože je zde v okolí mnoho možností pro podnikání výletů. Dobrá byla také nabídka kafe.