Jste zde

Domů » Kitzbühel

Večerní sportování, 2. část

Rakouský Kitzbühel v zimě
Autor: Jean&Nathalie

Sáňkování

Sáňkařská dráha na Gaisbergu u Kirchbergu je jako jediná v širokém okolí skvělým místem pro přírodní sáňkování. Díky umělému osvětlení se tu dá sáňkovat ve dne i v noci. Takže ti, co nejsou unaveni ani po celodenním sportování, si tu mohou užít bezpečného sáňkování i v noci.

A to nejlepší na konec. 4-sedačková lanovka vás vyveze rovnou na začátek sáňkařské dráhy, takže nemusíte šlapat pěšky po svých. Znovu načerpat vaše síly můžete poté opět třeba v některé z útulných horských chat, které nabízejí svým hostům různé pochoutky i dlouho do noci.

Curling

Curling si můžete zahrát pro vlastní potěšení, pro posilnění těla a v neposlední řadě je to i společenská zábava. Společné myšlení se projevuje nejen při hře, ale také při přátelském posezení po samotných závodech.

Výborné podmínky pro curling najdete také na dvou turnajových drahách ve sportovní hale Stocksporthalle Aurach za kavárnou Neumayr. Veškeré potřeby k této hře vám zde samozřejmě zapůjčí. Curlingové kluziště v Jochbergu je dokonce zastřešené.

Fitness studia

Vytvarujte si své tělo a přiveďte nejen svou mysl zpět do kondice. Ve středisku je pro vás k dispozici široká škála populárních tréninkových přístrojů v kardio oblasti až po speciální nabídky, jako je gymnastika pro vaše záda, aerobik nebo Power Plate. V nabídce jsou samozřejmě také témata jako speciální výživa pro sportovce, fit po padesátce nebo anti-aging. Zkušení instruktoři vám rádi poradí přímo na místě.

Wellness

Dopřejte si také nějaký ten čas v bazénovém, wellness a ozdravném komplexu Aquarena v srdci Kitzbühelu! A to za každého počasí a v každém ročním období. Tady můžete příjemně relaxovat a nechat se opečovávat od hlavy až k patě.

Unikátní relax slibuje teurapeutická kúra se slatinnou koupelí, bylinkové bahno pochází z kitzbühelské bažiny Lutzenberg. Užijte si fit- a ozdravné kabinky, jejichž využití je již zahrnuto v ceně vstupného do Aquareny. Infračervená kabina se nachází v oblasti sportovního bazénu, dvě další najdete v saunové oblasti.

Bazény, sauny, parní lázně a hamám jsou pro veřejnost otevřeny každý den až do 21.00 hodin.

Geografie: 

Místo

Aquarena, Kitzbühel 47° 26' 40.9488" N, 12° 23' 22.6968" E
Location