Jste zde

Domů » Zima

Novinky a zahájení sezóny 2015/16

Zima v Kitzbühelu
Autor: mahmut

Jako jedno z prvních ne-ledovcových lyžařských středisek odstartovalo KitzSki Kitzbühel do nové zimní sezóny 2015/16 již v sobotu 24. října 2015 a zahájilo tak první lyžování v oblasti Resterkogel / Resterhöhe.

S moderní, 8-místnou panoramatickou gondolovou lanovkou Panoramabahn II Kitzbüheler Alpen se dostanete z Breitmoosu přímo, snadno a rychle na lyžařské svahy.

Nahoře zažijete pod nohama ten nejlepší sníh a kvalitu sjezdovek, na tváři sluneční paprsky, a před vámi panorama mocných vrcholků Hohe Tauern a nespočet "třítisícovek".

4-sedačková lanovka Resterkogel k tomu zajistí neomezenou lyžařskou zábavu.

Takže KitzSki nabídlo první víkendové lyžování od 24. do 26. října 2015, a od 31. října nabízí již nepřetržitý lyžařský provoz s lanovkami Panoramabahn II a Resterkogel.

Lyžařský areál KitzSki také 5. prosince 2015 slavnostně zahájí provoz nové 8-sedačkové lanovky Brunn, a to v 10:00 hodin u dolní stanice této lanovky.

Užijte si i vy v tento den 50% slevu na 1-denní skipas v celé lyžařské oblasti, a zažijte novou dimenzi v technologii lanovek a úžasné sjezdovky v centru KitzSki.

Nová 8-sedačková lanovka Brunn nabídne vyhřívání elegantních sportovních sedadel s pravou kůží (Premium Leitner Chair) a kryt jako ochranu proti špatnému počasí.

V sedačkách Premium se bude sedět lyžařům opravdu velmi pohodlně a bezpečně, jako v luxusní limuzíně. Exkluzivní sedadla mají elegantní design, kombinují konstrukční prvky a know-how z automobilového průmyslu s vysoce kvalitním materiálem a nejnovější technologií.

Pravé kožené čalounění nabídne luxus na pohled, ale je také protiskluzové - velké plus zejména pro malé cestující. Vyhřívání sedadel ještě k tomu navíc zajistí mimořádně pohodlný zážitek z jízdy.

S realizací projektu Brunn otevře společnost Bergbahn AG Kitzbühel vynikající a jedinečný rozměr kvality pro své hosty v zimě 2015/16. Brunn se nachází uvnitř rozmezí skiareálů Hahnenkamm / Pengelstein.

Kromě nové lanovky se skládá také ze 3 sjezdovek pro rekreační i sportovní lyžaře, od tmavě modré, přes červenou až po černou sjezdovku v hlubokém sněhu. Tyto tři tratě mají celkovou délku 7,2 km a rozkládjí se na ploše 23 hektarů. Celkové investice za více lyžařského komfortu se vyšplhaly až na 20,5 miliónů eur.

Místo

Panoramabahn Kitzbüheler Alpen 47° 17' 59.2692" N, 12° 24' 28.4076" E
Location