Jste zde

Domů » Brixen im Thale

Dovolená v Brixen im Thale

Dovolená v Brixen im Thale

Obec Brixen im Thale se nachází v tyrolském údolí Brixental, uprostřed Kitzbühelských Alp. V této malebné horské krajině protkané loukami, pastvinami a lesy můžete zažít nádhernou přírodu. Projděte se po značených turistických stezkách v okolí městečka, kterým na severu vévodí vrchol Hohe Salve a na jihu Nachtsöllberg a Gaisberg.

I příznivci horských kol zde najdou ideální infrastrukturu pro cyklovýlety všech úrovní obtížnosti. Golfisté mají také možnost volby, čtyři golfová hřiště v nedalekém Kitzbühelu a mnoho dalších v blízkém okolí nabízí jedinečný výběr.

Ale i rodiny s dětmi jsou v Brixenu na správném místě. Pro menší hosty je zde mnoho zajímavých nabídek a programů, které zaženou nudu. Ať už jde o rodiny s dětmi, páry, sportovce nebo skupiny - Brixen im Thale má pro všechny velkou nabídku apartmánů, rekreačních domů a hotelů pro nejrůznější příležitosti.

Lyžaři a snowboardisté najdou v Brixenu ideální vstup do lyžařského areálu SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, který je největší souvislou lyžařskou oblastí v Rakousku. Nabízí se opravdu "neomezené" lyžování, protože k dispozici je v tomto lyžařském středisku téměř 300 km sjezdovek s převážně mírným až středním stupněm obtížnosti. V celém údolí Brixental vedou běžkařské stopy, vysokohorská běžkařská trasa "Hochbrixen" prochází dokonce lyžařským areálem a nabízí nádherné panorama. K dispozici jsou také krásné zimní turistické stezky a sáňkařské dráhy, nudit se tu určitě nebudete.

Dovolená v Brixen im Thale
Geografie: