Jste zde

Domů » St. Johann in Tirol

Zimní dovolená v St. Johannu

St. Johann - zimní krajina

Rakouské městečko St. Johann se nachází v údolí mezi majestátními horskými vrcholky Kitzbüheler Horn a Wilder Kaiser a je jedním z nejhezčích prázdninových středisek v Tyrolsku. Tento nádherný region láká každý rok mnoho návštěvníků. Ubytovat se lze v jednom z útulných hotelů nebo penzionů, kterých je zde nepřeberné množství.

V zimě je St. Johann rájem zimních sportů a velmi oblíbeným cílem lyžařů a snowboardistů. Místní sjezdovky vhodné pro začátečníky, zkušené i profi lyžaře jsou vždy výborně upravené a o přepravu lyžařů se stará 17 lyžařských vleků a lanovek. K občerstvení slouží horské chaty a "sněžné bary" přímo u sjezdovek. Lyžování v této nádherné přírodě je opravdovým zážitkem.

Kromě lyžování a snowboardingu tu můžete podnikat i další zajímavé aktivity – bruslení, sáňkování, pěší túry a samozřejmě také výlety na běžkách. Po náročném dni určitě budete relaxovat v krytém bazénu, wellness centru nebo vital centru.
Na místní svahy svítí velmi často příjemné sluníčko a v kombinací se svěžím horským vzduchem a krásnou krajinou tu zažijete báječnou dovolenou.