Jste zde

Domů » Zima

Velikonoční akce 2013

Kitzbühelské velikonoce

Ostersonntag (Velikonoční neděle)

Sdružení Tiroler Krone & KitzSki oslavují Velikonoce s 50% slevou na jednodenní skipasy při akci rodinné velikonoční neděle, Familien - Ostersonntag.

V neděli 31. března 2013 si tak budete moci v Kitzbühelu užít za příjemné ceny slunečné lyžování a zábavný dětský program u Hahnenkammu na Hochkitzbühelu. KitzSki a Tiroler Krone zvou všechny rodiny s dětmi k prožití příjemného lyžařskéo dne.

Jako velikonoční dárek pro rodiny s dětmi se bude nabízet 50% sleva z ceny 1-denních skipasů v hlavní sezóně. Cena po slevě bude pro dospělého 22,50 €, pro mládež (nar. 1994 - 1996) 18 € a pro děti (nar. 1997 - 2006) 11 €. Děti narozené roku 2007 a dříve jezdí samozřejmě zdarma.

A kdo si určitě nenechá ujít zábavu při rodinné velikonoční neděli? Samozřejmě velikonoční zajíček. I on bude 31. března přítomen na lyžařských svazích a osobně naživo uvítá malé i velké lyžaře.

Začátek této akce pořádané Tiroler Krone & KitzSki je v neděli, přibližně v 8:30 hodin. Od 12 hodin bude v horské restauraci Hochkitzbühel poskakovat velikonoční zajíc, který sem doskáče z Hahnenkammu. Na děti budou čekat zábavné hry, dětské vyrábění, barvení velikonočních vajíček a malování na obličej, a to vše za dohledu profesionálního a příjemného personálu.

Malé lyžaře velikonoční zajíček pozve osobně do svého domu na návštěvu a dostanou od něj také velikonoční vajíčko s jejich vlastním jménem.

Aby si tuto fantastickou Velikonoční neděli návštěvníci připomínaly ještě dlouhou dobu, bude si moci každý domů odnést jako suvenýr fotografii s velikonočním zajíčkem.

Všichni velikonoční lyžaři si tak budou moci užít skvělý den plný lyžování za skvělé ceny a to všechno v tom nejlepším lyžařském středisku na světě. Na 170 kilometrech sjezdovek v lyžařské oblasti Kitzbühel je zaručena zábava pro celou rodinu.

A jak to všechno bude vlastně fungovat? Jednoduše se na Velikonoční neděli zastavte u jedné z otevřených pokladen v lyžařském středisku, řekněte heslo od Tirol Krone a předložte průkaz totožnosti s fotografií. Ihned obdržíte slevu na všechny skipasy pro celou rodinu.

Pozn.: Zlevněné rodinné ceny pro děti platí v doprovodu alespoň jedné dospělé osoby.

Místo

Hochkitzbühel, Hahnenkamm 47° 25' 36.5268" N, 12° 22' 23.1024" E
Location