Jste zde

Domů » Kirchberg

Kirchberg v zimě

Rakousko - městečko Kirchberg

Romantické a příjemné městečko Kirchberg leží uprostřed Kitzbühelských Alp, v nadmořské výšce 837 metrů. Dalo by se také nazvat jako "malý sourozenec Kitzbühelu". Obec má krásné centrum, které je téměř bez dopravního ruchu. Najdete v něm také malou pěší zónu, která vyzývá návštěvníky k příjemným procházkám a nákupům. Také se nabízí bohaté après-ski s řadou barů, diskoték a hospůdek.

V zimních měsících bohatých na sníh se tu naplní snad všechny vaše zimní sny. Zejména v saních tažených koňmi si užijete romantickou náladu, zatímco budete obklopeni vysokými horami. Ačkoliv leží obec Kirchberg ještě v lyžařské oblasti Kitzbühel, máte i možnost přímého napojení na lyžařskou oblast Skiwelt Wilder Kaiser.

Oblast okolo Kirchbergu je ideální i pro rodiny s dětmi a začátečníky, nová 3S lanová dráha poskytuje perfektní spojení do skiareálů Jochberg a Pass Thurn.
Samotná lyžařská oblast Kitzbühelu nabízí s desítkami kilometrů sjezdovek téměř neomezenou radost z lyžování. Ani večer při nočním lyžování na Gaisbergu zimní zábava zdaleka nekončí.

Kirchberg - okolí
Geografie: