Jste zde

Domů » Kitzbühel

Indoorové a outdoorové aktivity

Kitzbühelský vodní svět Aquarena

Kitzbühel je patrně to nejlegendárnější město sportu v celých Alpách. To platí pochopitelně nejen v zimě, ale také v létě. Jakmile roztají kolem střediska sněhové masy, začíná v údolí sportovní léto. Turistika, cyklistika, golf, plavání, tenis anebo triatlon, to jsou asi ty nejoblíbenější sportovní aktivity v místní nádherné přírodě.

Letní sporty se většinou odehrávají venku, celá oblast láká svými tzv. otdoorovými sportovními zařízeními, které nebyly navrženy nikým jiným než matkou přírodou.
Region kolem Kitzbühelu je skutečným rájem pro dlouhé procházky, dobrodružné výlety na horských kolech, kanoistiku i rafting. S celkovou délkou přes 500 km se tu rozkládá síť udržovaných pěších stezek a tras, celkem se jedná o více než 90 různých tras s různou délkou a různým stupněm obtížnosti, které rozhodně stojí za prozkoumání přes svěží louky a zelené lesy.

Také milovníci vodních sportů si tady, v Kitzbühlských Alpách, přijdou na své! Vrhnout se dolů do kaňonu s křišťálově čistou horskou vodou a překonávat skalní stěny, vodopády a kaskády! Celá oblast vám nabízí téměř nekonečné možnosti pro vyplnění vašich přání a dokonce tu najdete i možnosti létání na paraglidingových křídlech.

Sportovní nabídka umožňuje také spoustu nejrůznějších možností pro tzv. indoorové druhy sportů. Nechte se inspirovat malým seznamem sportů nezávislých na stavu počasí. Doporučujeme ovšem předem si ověřit aktuální denní provozní dobu a taktéž aktuální ceny za toto sportování.

V Kitzbühelu patří mezi oblíbené indoorové činnosti fitness studia, vodní svět Aquarena, lezení po umělé stěně, tenis, curling a také wellness nabídka hotelů.
Ve fitness studiích si můžete trošku vytvarovat své tělo a také osvěžit ducha. Jsou vám tady k dispozici různé nabídky cvičení na nářadí od posílení srdce až ke speciální nabídce jako je "zádová" gymnastika, aerobic nebo Power Plate. Zabývají se zde i takovými tématy jako je výživa, zdravý život, cvičení pro věk 50+. Přímo na místě vám ve všem rádi poradí.

Geografie: 

Místo

Aquarena Kitzbühel 47° 26' 41.8416" N, 12° 23' 23.442" E
Location