Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sportalm, Westendorf

Rakouský hotel Sportalm v zimě

Tříhvězdičkový hotel Sportalm se nachází přímo u sjezdovky, s nádherným výhledem na zasněženou krajinu. Místní centrum Westendorfu s nákupními a zábavními možnostmi je vzdálené necelé 2 km. Lyžařský areál Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental je asi 2 km daleko.

Hotelové zařízení se skládá z hlavní a vedlejší budovy Schwaigeralm, k ubytování nabízí celkem 22 pokojů. K zařízení hlavní budovy patří přijímací hala a recepce, společenské místnosti, restaurace a hotelový bar, internetové připojení (za poplatek), lyžárna, částečně zastřešené parkoviště je k dispozici zdarma.
Pro děti je připravena herna a dětské hřiště.

V ceně ubytování je fitness (cca 80 m2), stolní tenis, od 15 do 19 hodin wellness prostor se saunou, parní lázní, infračervenou kabinou a odpočinkovou místností. Za poplatek je solárium, masáže, stolní fotbal, šipky, billiárd a dvě dráhy na kuželky.

Suity v hlavní budově (3 - 6 osob, max. 5 dospělých + 1 dítě) mají sprchu a WC, obývací pokoj kombinovaný s místem ke spaní, dvě oddělené ložnice s 2 postelemi, satelitní TV, trezor, částečně jsou s balkónem.
Pokoje (cca 22 m2) ve vedlejší budově mají sprchu a WC, satelitní TV, trezor, sofa, částečně balkón.
Rodinné pokoje (2 - 4 osoby, cca 35 m2) ve vedlejší budově mají stejné vybavení, obývací pokoj se sedacím koutem a dvojlůžkem, oddělenou ložnici se 2 oddělenými postelemi.
Dětské postýlky jsou zdarma, nutno předem rezervovat.

Stravování: Polopenze - uvítací nápoj, snídaně formou bufetu a večeře o 3 chodech výběrem z menu (na výběr jsou 2 hlavní jídla, možné i vegeteriánské) se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Sportalm se saunou
Rakouský hotel Sportalm v létě

Místo

Hotel Sportalm 47° 25' 23.7972" N, 12° 13' 11.4096" E
Location