Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schloss Lebenberg, Kitzbühel

Pohled na hotel Schloss Lebenberg, Kitzbühel

Poloha

5-hvězdičkový hotel Schloss Lebenberg se nachází na klidném místě, vysoko nad rakouským střediskem Kitzbühel. Místní centrum je vzdálené asi 1,5 kilometru, stejně jako nejbližší nákupní příležitosti.

Do centra, stejně jako k nejbližším lanovkám (Hahnenkamm), se několikrát denně dostanete hotelovým autobusem. Běžkařské stopy jsou vzdálené asi 300 metrů od domu. Hotel je také skvělým výchozím bodem pro romantické procházky.

Zařízení

Elegantní, moderní, ale zároveň i tradiční hotel své hosty okouzlí luxusem a současnou architekturou. K ubytování nabízí 150 pokojů a k jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, výtahy, internetové připojení WLAN, několik barů a restaurací, lyžárna, wellness centrum s bazénem, sluneční terasa, parkoviště a garáže (za poplatek cca 15 euro / den).

Sport a wellness

V ceně ubytování je fitness a wellness centrum se 46 metrů dlouhým střešním bazénem s výhledem na Kitzbühelské Alpy, dále finská a bylinková sauna, parní lázně, infračervená kabina a odpočinková zóna. Zdarma jsou také např. zimní procházky s průvodcem.

Hotel 2x týdně pořádá hudební nebo piano večery. Pro nejmenší hosty je připravena dětská herna. Za poplatek je jízda kočárem, solárium, wellness a kosmetické procedury.

Ubytování

Hotel, kde kdysi sídlila šlechta, dnes nabízí vkusné pokoje v různých stylech. Všechny pokoje (cca 30 - 33 m²) jsou vybavené vanou nebo sprchou / WC, rádiem, TV s plochou obrazovkou, přístupem k internetu, telefonem s přímou volbou, trezorem, minibarem a balkónem nebo terasou s výhledem na Kitzbühelské hory.

K dispozici jsou také prostornější junior suity (cca 42 m²).

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, servírovaná večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2014)

Bar v hotelu Schloss Lebenberg, Kitzbühel
Vnitřní bazén hotelu Schloss Lebenberg, Kitzbühel
Jeden z pokojů v hotelu Schloss Lebenberg, Kitzbühel

Místo

Hotel Schloss Lebenberg, Kitzbühel 47° 27' 10.728" N, 12° 22' 52.1184" E
Location