Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Relais & Châteaux Tennerhof, Kitzbühel

Kitzbühelský hotel Relais & Châteaux Tennerhof v zimě

Poloha

5-hvězdičkový hotel Relais & Châteaux Tennerhof umístěný v budově, jejíž historie sahá až do roku 1679, se vyznačuje exkluzivním polohou na náhorní plošině nad střediskem Kitzbühel.

Městské centrum je od hotelu vzdálené asi 800 metrů, stejně jako nejbližší nákupní možnosti. 1 km je vzdálená nejbližší lanovka Hornbahn do lyžařského areálu, kam se několikrát denně dostanete zdarma hotelovou kyvadlovou dopravou.

Zařízení

V celém hotelu mohou hosté i dnes zažít staré tradice a vynikající služby, moderní komfort a vynikající kuchyni v gurmánské restauraci.

K zařízení hotelu patří recepce, hala / lobby, internetový koutek a internetové připojení W-Lan v lobby zdarma, výtah, jídelna, á-la-carte restaurace, bufetová restaurace, bar, kuřácký prostor v baru, lyžárna a místnost na úschovu lyžařských bot. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness

v ceně ubytování je pro ubytované hosty wellness centrum s krytým bazénem, saunou, finskou saunou, parní lázní a odpočinkovou místností.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, posezením, minibarem, rádiem, telefonem, kabelovou TV, trezorem. Některé pokoje mají balkón nebo terasu.

Stravování

Snídaně formou bufetu, za příplatek jsou možné večeře o 5 chodech výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2013)

Kitzbühelský hotel Relais & Châteaux Tennerhof s barem
Kitzbühelský hotel Relais & Châteaux Tennerhof s bazénem
Kitzbühelský hotel Relais & Châteaux Tennerhof - ubytování

Místo

Hotel Relais & Châteaux Tennerhof, Kitzbühel 47° 27' 14.8428" N, 12° 23' 48.3432" E
Location