Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maria Theresia, Kitzbühel

Rakouský hotel Maria Theresia v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Maria Theresia se nachází přímo v centru města Kitzbühel, na jedné z nejvyhledávanějších adres nedaleko pěší zóny. V blízkém okolí jsou obchody, bary a restaurace, bazén Aquarena je vzdálen asi 350 metrů.

Zastávka skibusu se nachází ve vzdálenosti asi 100 m od hotelu, stanice lanové dráhy Hahnenkammbahn 400 metrů. Nejbližší zimní turistické a běžkařské trasy jsou asi 300 m daleko.

Zařízení

Dům v tradičním tyrolském stylu je zařízen s velkou pozorností k detailu a poskytuje příjemnou atmosféru. K ubytování je připraveno 70 pokojů, dále zde najdete vstupní halu s recepcí, internetové připojení WLAN (zdarma), restauraci, bar, tradiční společenskou místnost s krbem, úschovnu lyží, výtah, parkoviště a garáže (oboje za poplatek).

Wellness

V ceně ubytování je wellness centrum se saunami, parní lázní, whirlpoolem, odpočinkovou místností s vodní postelí. Za poplatek jsou masáže, solárium, kosmetika a další procedury.

Ubytování

Komfortně zařízené nekuřácké pokoje (cca 20 - 25 m2) jsou vybavené koupelnou vanou nebo sprchou / WC, fénem na vlasy, župany a pantoflemi, posezením, telefonem, připojením Wi-Fi, kabelovou TV, některé mají balkón.

Junior suity mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 30 m2) a mají možnost přistýlky. V nabídce jsou také rodinné pokoje.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, večeře formou 3-chodového menu nebo bufetu, salátový bar. Na přání je možné také připravit vegetariánská jídla.

(údaje jsou z roku 2012)

Rakouský hotel Maria Theresia s recepcí
Rakouský hotel Maria Theresia s wellness
Rakouský hotel Maria Theresia - ubytování

Místo

Hotel Maria Theresia, Kitzbühel 47° 26' 39.8976" N, 12° 23' 40.2036" E
Location