Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Harisch Weisses Rössl, Kitzbühel

Rakouský hotel Harisch Weisses Rössl

Luxusní hotel Harisch Weisses Rössl je obklopen atmosférou starého města Kitzbühel, a je jedním z nejlepších ubytování ve městě. Nachází se v centru Kitzbühelu, hned u vjezdu do pěší zóny. Veřejný bazén Aquarena je vzdálen 200 m, nákupní možnosti 10 metrů. Nejbližší lyžařská lanovka na Hahnenkamm je asi 500 m daleko, stejně jako nejbližší běžkařské stopy, ledovec Kitzsteinhorn je vzdálen 80 km. Zastávku skibusu najdete 150 m od hotelu.

Elegantní hotel má exkluzivní atmosféru na mezinárodní úrovni. K ubytování nabízí 71 pokojů, k jeho zařízení dále patří recepce, prostorná vstupní hala s piano barem, restaurace, vinný sklep, salónek s krbem, společenské a konferenční prostory (až pro 200 osob), výtah, salón krásy, obchody, zimní zahrada, sluneční terasa a podzemní parkoviště (zdarma).

V ceně ubytování je exkluzivní wellness centrum ve dvou patrech, kde najdete krytý bazén (12 x 8 metrů), jacuzzi, parní lázeň, finskou saunu, bio saunu, parní jeskyni, laconium a parlarium, za poplatek je občerstvení v baru u bazénu. Za poplatek je také solárium, masáže, beauty centrum se zkrášlujícími koupelemi a kosmetickými procedurami.

Stylově a elegantně zařízené pokoje jsou vybavené vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcátkem, župany, rádiem, telefonem, kabelovou TV, minibarem, trezorem, některé pokoje jsou s balkónem.
Pokoje "Streif" (cca 28 m²) mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC.
Junior suity (cca 35 m²) mají koupelnu s vanou nebo sprchou, oddělené WC, obývací pokoj a samostatnou ložnici.
Pokoje "Greif" (40 m²) mají koupelnu a samostatné WC, obývací prostor, internetové připojení.
Dětské postýlky jsou k zapůjčení za poplatek, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s teplými a studenými pokrmy, müsli koutkem a čerstvě vymačkanými šťávami, večeře o 7 chodech výběrem z gurmánských menu se salátovým a sýrovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Harisch Weisses Rössl s bazénem
Rakouský hotel Harisch Weisses Rössl - ubytování

Místo

Hotel Harisch Weisses Rössl, Kitzbühel 47° 26' 43.1016" N, 12° 23' 34.0836" E
Location