Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Best Western Premier Kaiserhof, Kitzbühel

Rakouský hotel Best Western Premier Kaiserhof v zimě

Hotel Best Western Premier Kaiserhof v zimním středisku Kitzbühel je vzdálený jen pár minut chůze od historického centra města, a má ideální polohu pro lyžaře. Je položen přímo u dolní stanice lanovky Hahnenkamm-Gondelbahn, na úpatí slavné sjezdovky Hahnenkamm. Bazén Aquarena je 400 m daleko, nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené 100 m, zastávka skibusu 150 m.

Hotel v elegantním stylu venkovského domu má nádherné detaily a útulnou atmosféru. K jeho zařízení patří 51 pokojů, recepce, přijímací hala s lobby, místnost s krbem, čítárna, restaurace, bar, konferenční místnost, výtah, parkoviště zdarma, bezplatné parkování v podzemní garáži.

Pro hosty je ceně ubytování wellness centrum ve 2 patrech: Krytý bazén, ​​sauna, sanárium, parní lázeň, infračervená kabina, Kneippovy vodoléčebné lázně a ledová jeskyně, nové fitness centrum. Pro děti je k dispozici velká herna "Mausefalle".
Za poplatek je solárium, masáže a kosmetické procedury.

Všechny pokoje jsou velmi světlé a příjemně zařízené, k jejich vybavení patří vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů, telefon, kabelová TV, rádio, trezor, minibar a balkón. Hosté v pokojích najdou (v ceně) nadýchané župany, ručníky, pantofle, přístup na internet a v případě potřeby dětskou postýlku (nutná rezervace předem). K dispozici jsou kuřácké a nekuřácké pokoje.
Pokoje typu Hahnenkamm mají rozlohu cca 28 m², junior suity typu Schwarzkogel cca 33 m².

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s teplými a studenými pokrmy, bio-koutkem a sektem, odpolední občerstvení v hotelovém lobby, večeře o 4 chodech s možností výběru (3 hlavní jídla na výběr) a se salátovým bufetem, hotel příležitostně pořádá tématické večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Best Western Premier Kaiserhof s restaurací
Rakouský hotel Best Western Premier Kaiserhof s bazénem
Rakouský hotel Best Western Premier Kaiserhof - ubytování

Místo

Hotel Best Western Premier Kaiserhof 47° 26' 34.6056" N, 12° 23' 20.7672" E
Location