Jste zde

Domů » Léto » Ostatní letní sporty

Golf, paragliding a další zábava

Paraglidisté nad Kitzbühelem
Autor: lathosjp

Rakouské středisko Kitzbühel je snem každého golfisty. Nádherné alpské panorama okolních hor vytváří krásné kulisy místních golfových hřišť. Čtyři hřiště najdete přímo v místě a několik desítek dalších v těsné blízkosti města.

Na golfovém hřišti GC Reith-Noir se připravte na rozsáhlý, a především obohacující course. Jedinečné panorama a fairway zaujme srdce každého golfisty. Roku 2003 golfový klub GC Schwarzsee Reith poprvé hostil Golf European Challenge Tour.

Jedním z nejlepších golfových klubů v Rakousku je místní GC Eichenheim. Hřiště v malebném okolí Kitzbühelu navrhl americký golfový designér Kyle Phillips.

Devítijamkové golfové hřiště GLC Rasmushof se nachází v cílové oblasti legendárního lyžařského sjezdu Streif. Fairwaye jsou seřazeny selektivně, 9 jamek je skutečnou sportovní výzvou, ale také ideálním místem pro začátečníky.

50 let po založení golfového klubu byl golfový areál u zámku Kapser v roce 2006 znovu otevřen. Je to krásné místo na slunečné straně alpského střediska, kde je dosahováno mimořádných sportovních úspěchů.

Golfový klub GCC Lärchenhofolf má osobní atmosféru a kultivované prostředí, které vám zaručeně přinesou z golfu radost. Najdete zde nejen krásné golfové hřiště, ale i atraktivní turnajový plán s mnoha společenskými akcemi.

Jste již poněkud unaveni z pohledu na tyrolskou přírodu zezdola? Není nic lehčího, než tento pohled jednoduše změnit a to na pohled z ptačí perspektivy.

Paragliding je ideální příležitostí jak pozorovat úžasné hory, louky a lesy pohledem letícího orla. S certifikovanými odborníky na tandemové létání se můžete prolétnout nad vrcholky hor a vychutnat si Kitzbühel z dech beroucí výšky.

Máte na výběr, zda uskutečníte tandemový let nad slavným Streifem se startem na "Mausefalle" nebo si třeba troufnete na "3 Berge an einem Tag-Flug-Wander- Safari", tedy let nad třemi horami během jednoho dne, dlouhý 3.000 metrů. To všechno tu pro vás mají připraveno a také pro vaši bezpečnost tu samozřejmě udělají maximum.

Pro ty, kteří se chtějí pobavit jízdou na neobvyklých dopravních prostředcích, je tu v Kitzbühelu připraven segway, počítačem kontrolované vozítko, které vás doveze přes lesy a kolem rybníků.

Dělat sedmimílovými botami opravdu velké skoky nebo se vydat buginou na turné po Alpách. Speciální kola, jako např. tandemová horská kola, komplikovaná "hadí" kola nebo nádherné vysoké kolo, to všechno je tady možné.

V létě si můžete vyzkoušet třeba také Aqua Skipper – vodní "vozidlo" na pohon vlastním tělem. Možná si budete chtít zahrát adrenalinovu hru paintball nebo vyzkoušet zápas sumo. To vše je možné v tomto nádherném alpském regionu.

Kitzbühelské golfové hřiště
Autor: Jagdschloessl

Místo

Golfové hřiště Rasmushof 47° 26' 37.7628" N, 12° 23' 8.9592" E
Location