Jste zde

Domů » Westendorf

Dovolená ve Westendorfu

Dovolená ve Westendorfu

Tyrolské městečko Westendorf se nachází v údolí Brixental, na úpatí majestátního vrcholu Hohe Salve v Kitzbühelských Alpách, které jsou jsou výborným místem pro pěší turistiku. Na pěší túry můžete vyrazit individuálně nebo je také možné objednat si průvodce. I cyklisté zde najdou mnoho tras nejrůznějších obtížností. Relaxovat se dá například u koupališť přímo ve Westendorfu nebo v nedalekém Brixenu.

Region je také pravým rájem pro golfisty, je zde celkem 20 golfových hřišť umístěných v nádherné horské přírodě. Rodiny s dětmi by určitě měli navštívit zážitkový park Alpinolino, kde na ně čeká mnoho her a dobrodružství. Park leží ve výšce 1 770 m.n.m.

Zimní lyžařská dovolená je ve Westendorfu opravdovým zážitkem. Díky výhodné centrální poloze máte k dispozici ve střediscích Wilder Kaiser - Brixental a Kitzbühel - Kirchberg až 279 km sjezdovek všech stupňů obtížnosti, pro rodiny s dětmi, začátečníky i zkušené lyžaře. Výborné podmínky zde mají také snowboardisté a běžkaři. Upravované běžkařské stopy vedou nádhernou krajinou údolí Brixental se spojnicemi do celého regionu Kitzbühelských Alp.

V zimě tu můžete podnikat i další zajímavé aktivity – například bruslení, sáňkování na 7,5 km dlouhé sáňkařské dráze, pěší výlety nebo se můžete nechat svézt saněmi taženými koňským spřežením,
Ubytovat se můžete v některém z mnoha útulných a kvalitních hotelů, penzionů nebo prázdninových bytů.

Dovolená ve Westendorfu
Geografie: