Jste zde

Domů » Kirchberg

Dovolená v Kirchbergu

Kirchberg

Městečko Kirchberg leží v krásném Tyrolsku, jen asi 85 km od Salcburku, rodiště známého skladatele Mozarta. Z kulturního hlediska je zdejší nabídka velmi bohatá a z volnočasových aktivit je v Kirchbergu zastoupena opravdu každá letní i zimní oblast. K ubytování jsou k dispozici také všechny varianty v různých cenových hladinách: útulné apartmány, luxusní hotely, krásné dřevěné chaty a rodinné penziony.

Nejen v létě se turistům nabízí přes 100 km značených turistických tras. Od pohodlné chůze v údolí až k obtížnému výstupu, pro každého turistu se najde vyhovující varianta. Ti, kteří hledají osvěžení, najdou to správné místo u jezera v Kirchbergu. Můžete se zde také projet na loďce nebo prostě jen tak lenošit na slunci. Také cyklostezek je v okolí opravdu hodně. Většinou vedou okolo horských chat, které můžete využít k odpočinku a občerstvení.

Lyžařský areál na vrcholku Kitzbüheler Horn je oblíben jak u lyžařů, tak i u snowboardistů. Zejména snowboardisté si příjdou na své v Snowboardfunparku, ve kterém se mohou parádně odreagovat. Ve velkém lyžařském středisku nad světově známým Kitzbühelem, vzdáleného jen šest kilometrů, je k dispozici 145 km perfektně upravených sjezdovek. Více než 50 lanovek a lyžařských vleků se zase postará během vaší lyžařské dovolené o co nejkratší čekací doby.

Ani příznivci běžek nepříjdou zkrátka, mohou využít mnoho krásných běžkařských tras. Můžete se také zúčastnit výletů na sněžnicích či pěší túry s průvodcem. A jaké by to asi bylo projet se na saních tažených koňmi?

Geografie: 

Místo

Kirchberg 47° 26' 53.4804" N, 12° 18' 53.0172" E
Location