Jste zde

Domů » Westendorf

Akce v březnu 2012

akce ve Westendorfu

V termínu 9. - 11. března 2012 se koná akce Shred Down Austrian Masters ve Westendorfu. Žádné jiná snowboardová událost v Rakousku není starší a autentičtější.
Legendární freestylová soutěž patří k těm nejvíce inovativním a velkolepým slopestylovým akcím v Evropě a je opět místem konání rakouského šampionátu v kategorii "slopestyle". To alespoň tvrdí snowboardová legenda a místní matadot Reinhard "Gogo" Gossner, který tuto akci spoluzaložil a dodnes se pod jeho vedením organizuje.

Okázalou snowboardovou akci na mezinárodní úrovni můžete očekávat i v letošním roce: Na start se postaví takové hvězdy jako Wolle Nyvelt, Steve Gruber, Stefan Gimpl a jiní freestyloví "velikáni". Westendorfský Snowboardclub se nahoře postará o příjemnou párty atmosféru a na konci bude legendární Shred Down Party v sále Alpenrosensaal.

Holandský festivalový týden v Brixentalu je na programu 10. - 17. března 2012. Holandští přátelé tento týden v údolí Brixental opět nabídnou zábavu, večírky a dobrou náladu! Společně s předními hvězdami na místních sjezdovkách a poté při après-ski až do časných ranních hodin!

Denně od 16.00 - 22.00 hodin se objeví ve stanu na parkovišti u lanovky Alpenrosenbahn Westendorf špičkové hvězdy nizozemské hudební scény. Mimo jiné Peter Beense, Rob Ronalds, Helemaal Hollands, Koos Alberts a mnoho dalších.
Živě na místě se bude prezentovat rozhlasová stanice RADIO NL. Každý den mezi 12. a 18. hodinou se vysílá v rámci "De Wintertoer" živě z městeček Brixen im Thale, Kirchberg a Westendorf.

Geografie: 

Místo

Alpenrosenbahn Westendorf 47° 25' 38.9568" N, 12° 12' 51.8832" E
Location